Aparate foto
Aparate foto instant
Carduri memorie SD
Accesorii foto
Incarcatoare si acumulatori
Medii de stocare date
Memorii USB
CD&DVD&BLU-RAY
Casete camera video
Adaptor USB 3.0
Accesorii medii de stocare
Electronice
Microfoane
Casti
Boxe
Mausi si tastaturi
Telefoane
Carduri memorie microSD
Acumulatori externi
Boxe portabile
Casti telefoane
Cabluri telefoane
Incarcatoare telefoane
Huse telefoane
Acum ori Niciodata
Acum ori Niciodata

Premiera pe piata romaneasca

cf_16gb_300x_400_03Ca urmare a necesitatii utilizatorilor de a avea viteze si capacitati cat mai mari, Gimex International, distribuitor de marca pe piata romaneasca, a lansat recent CompactFlash-ului de 32GB la 300x. Acest card se adreaza in special utilizatorilor profesionisti, pretentiosi la siguranta datelor, capacitate crescuta si viteza mare de transfer dar si amatorilor care doresc un produs competitiv.
Pentru a se asigura de compatibilitatea memoriei producatorul, a prevazut functionarea in ambele moduri, respectiv Dual Channel si Ultra DMA 5. Cardul de 32GB CF 300x inregistreaza viteze de scriere/citire de pana la 45MB pe secunda asigurand astfel fotografii succesive sau inregistrare video continua. De asemenea, cardul este prevazut cu ECC Hardware (Error Correction Code) functie ce detecteaza si corecteaza automat erorile in timpul transferului de date, evitand in acest fel fisiere lipsa sau corupte.
Cardul a fost deja testat pe camere foto profesionale (DSLR), aparatele efectuand fotografii la rezolutii maxime, tocmai pentru a testa fiabilitatea noului produs. Datorita capacitatii sale, s-au putut efectua peste 16.000 de fotografii in format JPG la o rezolutie de 7-megapixel fiecare poza, iar daca doriti sa va salvati pozele in format RAW, puteti face peste 2.000 de poze, la o viteza de transfer extrem de rapida.

Support

Pentru vanzari ne puteti contacta direct folosind ID-urile de mai jos:

Compatibilitati

Vezi ce carduri de memorie sunt compatibile cu aparatul tau foto sau cu telefonul tau.